Kurser

Kursinformation höstterminen 2022

Nu gör vi en omstart på Fall in line och välkomnar er gamla så väl som nya dansare till en dansant hösttermin.


Vi har några förändringar, bland annat att vi bara kommer att kunna köra en kurs, nybörjarkursen. Detta på grund av vi tappar en instruktör och då har vi endast Harri kvar. Han har huvudansvaret för kursen med lite hjälp från Marie när hon inte jobbar på sitt vanliga jobb. 


Det är tungt att ha ensamt ansvar även om vi andra i styrelsen stöttar så mycket vi kan runt omkring men vi kommer att träffas och dansa 10 tillfällen i höst ändå. Det är dock som så att om Harri får förhinder av något slag så ställs det tillfället in och kursen kommer inte att förlängas med extra gånger. Om vi måste ställa in meddelar vi er via Fall in lines facebooksida samt mail. Nybörjarkursen har uppehåll v. 44.


Fortsätt vara rädda om er!


/Styrelsen i Fall in line

Nybörjarkurs

Instruktör: Harri Jarske

Tid: Måndagar kl. 18.00 - 19.30 (8 gånger)Tidigare terminers danser hittar du här.

Våra instruktörer                     


Harri Jarske   0733-490 404

Marie Wadh   0739-238 030


 

Danser

v. 36 -
v. 37 -

v.38 -


Vill du bli medlem och börja dansa hos oss?

Anmälan görs på plats vid prova på och vid första kurstillfället eller till Annica Jarske. Kommer du till våra prova på tillfällen så är det sannolikt Annica som tar emot dig vid danslokalen.


Du kan anmäla dig när du kommer första gången eller så anmäler du dig i förväg genom att maila eller ringa henne. För mer detaljerad information om vad du ska skiva då ser du på sidan kontakt i menyn ovan eller så klickar du här.

Kursavgiften är 800:-/termin.


Kursavgiften är bindande. Betala till BG 817-0425. Sista betalningsdag för HT-22 är den 30/9.


Medlemsavgift tillkommer med 100 kr/år, betalas varje vårterminsstart. Börjar du dansa hos oss på hösten betalar du 100 kr i medlemsavgift då och sedan igen vid vårterminens start. Sedan löper det på årsvis.Information som rör alla våra medlemmar!


Ni vet väl också att ni, våra medlemmar, när som helst kan komma in med förslag till styrelsen. Förslagen diskuteras sedan och behandlas av styrelsen.


Vi håller även öppna danser och workshops. Fall in lines instruktörer är alla vana dansare sedan flera år tillbaka och är bl.a. utbildade enligt NTA's instruktörs- och teknikutbildningar. Vi håller oss uppdaterade med de senaste danserna genom att besöka tävlingar, events och delta i workshops hållna av världskända instruktörer.

Du vet väl...
att du som medlem i Fall in line har 10% rabatt på alla dansskor hos dansskor.se. Klicka här för att hitta dina nya skor!